Futboll

Futboll
banner
14034995_1151200138285884_4263045880507891552_n

Gjetan Keta me sytë te titulli IBF

5 muaj më parë

Gjetan Keta dhe kundërshtari gjerman, Vincent Feigenbutz, kryen peshimin zyrtar përpara duelit të kësaj të shtune, për titullin vakant ...