Futboll

Futboll
Emil Forsberg

Arsenali, 20 mln Paund për Emil Forsberg

1 ditë më parë

Arsenali vijon të kërkojë përforcime në Bundesligë. Pas goditjes Kolasinaç me parametër zero, për të cilin pritet vetëm zyrtarizimi, ...

banner
JT

Terry largohet nga Chelsea

1 javë më parë

Fundi i një epoke. Me një komunikatë zyrtare të përbashkët ndahen pas plot 22 vjetësh rrugët e Chelseat dhe ...