Futboll

Futboll
banner
Eva-Carneiro-main

Carneiro i përgjigjet Mourinhos

2 vjet më parë

Eva Carneiro i përgjigjet Mourinhos,  në mënyrë indirekte, në rrjetet sociale  por kuptimi i asaj që shpreh është mjaft ...

Shaqiri_ndjek sfiden Stoke-Liverpool

Shaqiri ndjek live Stoke-Liverpool

2 vjet më parë

Xherdan Shaqiri u kap nga kamerat në tribunën e “Britania Stadium” dhe prezenca e tij për të ndjekur nga ...