Futboll

Futboll
NBCU

NBCU MERR TE DREJTEN PER SPORTET UNIVERSALE NE SHBA

Kompania mediatike NBCUniversal ka marr te drejtat ekskluzive per te gjitha kompanite e tjera mediatike pay – television ne SHBA.

Keto te drejta perfshijne transmetimet e aktiviteteve te  sporteve olimpike si, noti, atletika, gjimnastika, shahu, ski, ciklizem, triathlon dhe volejboll.

Shpernda artikullin

Messi, Ronaldo e Ibra pas 30 vjetësh…

Artikulli Pas »

TAMPA BAY RAYS NE KUBE