Futboll

Futboll
Emil Forsberg

Arsenali, 20 mln Paund për Emil Forsberg

14 orë më parë

Arsenali vijon të kërkojë përforcime në Bundesligë. Pas goditjes Kolasinaç me parametër zero, për të cilin pritet vetëm zyrtarizimi, ...

banner
JT

Terry largohet nga Chelsea

7 ditë më parë

Fundi i një epoke. Me një komunikatë zyrtare të përbashkët ndahen pas plot 22 vjetësh rrugët e Chelseat dhe ...