Gossip

Barbara Fumagalli, “ombrellina” që u martua me pilotin

Prania në bokse e bukurosheve të ashtuquajtura “ombrelline” i jep një tjetër dimension dhe i bën me tërheqëse garat e shpejtësisë. Po rasti që po ju paraqesin tregon sesi ka mundur një modele italiane të rrëmbeje zemrën e një piloti, që me sa duket, nuk ka menduar vetëm ta përfundojë garën i pari.

Nicolo Capena është piloti i parë italian që ka fituar kampionatin Mondo Endurance, por trofeu më i rëndësishëm për të është Barbara Fumagalli, “ombrellina” që për nga fiziku konkurron denjësisht me modelet me të famshme. Nicolo nuk është menduar gjatë, por i ka propozuar për martesë bukuroshesh italiane, përgjigjja e së cilës s’mund të ishte veçse “po”.

 

To Top