Ligue 1

Bielsa kërkon largimin, hedh në gjyq Lille

Bashkëpunimi mes Marcelo Bielsës dhe Lille është e destinuar të mbyllet por jo përpara një beteje ligjore mes palëve. Gjithçka vjen pas pezullimit që mori trajneri nga klubi për një udhëtim në Kili ku vizitoi në spital një nga ish bashkëpunëtorët e tij dhe tashmë Bielsa kërkon largimin. 62-vjeçari i është drejtuar Komisionit Juridik të Federatës Franceze për të ndërprerë kontratën me Lille. Në pritje të vendimit, Lille vazhdon të mbetet pa trajner edhe në ndeshjet e ardhshme.

To Top