Byzylyku që nxjerr Dani Alvesin nga burgu

Dani Alves po lufton së bashku me avokatët e tij që të dalë nga burgu Brians 2, ku po mbahet me akuzën e sulmit seksual. Avokati i tij i ri, Cristóbal Martorell, po përgatit një apel për të justifikuar se nuk ka rrezik arratisjeje. Ai do të kërkojë që të ndryshohet masa e sigurisë dhe … Vazhdoni me leximin e Byzylyku që nxjerr Dani Alvesin nga burgu