Connect with us

Hi, what are you looking for?

Femrat

Në Shqipëri mbi 2 mijë vajza ja kanë dalë të sfidojnë mentalitetin dhe paragjykimin, se futbolli është sport vetëm i djemve. Sot janë të...

Femrat

Agence France Presse (AFP) i ka kushtuar një artikull futbollit të vajzave në Shqipëri, një nga priorietet absolute të Federatës Shqiptare të Futbollit për...

Femrat

Kombëtarja e vajzave mbylli këtë të hënë grumbullimin 7-ditor në Ulqin të Malit të Zi. Një grumbullim rutinë, i organizuar nga stafi i ekipit...

Femrat

Kombëtarja shqiptare e vajzave vazhdon grumbullimin shtatë ditor në Ulqin të Malit të Zi, aty ku 22 futbolliste kuqezi janë vënë në dispozicion të...

Advertisement

SONDAZH

A besoni se Sylvinho do të ketë sukses në stolin e Kombëtares Shqiptare?