Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atletikë

Hije trukimi mbi gjysmë-maratonin e Beijingut teksa tre atletë kenianë ulën ritmin për të lënë në krye atletin kinez, He Jie. Kenianët, ishin dukshëm...

Shuhet kampioni shqiptar i Atletikës, Klement Lutfiu

Atletikë

Shuhet kampioni i shquar i 10-garëshit në atletikë dhe 100 m/pengesa, Klement Lutfiu. Ai mbylli sytë një ditë më parë në Stamboll, pas një...

Atletikë

Bota e sportit në zi. Mbajtësi aktual i rekordeve botërore të maratonës, Kelvin Kiptum, dhe trajneri i tij, Gervais Hakizimana, vdiqën në një aksident...

Atletikë

Thomas Bach, president i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC), ishte i pranishëm sot në Paris për të ndjekur ecurinë e ndërtimit të infrastrukturës së Lojërave...

SONDAZH

A jeni dakord me zgjedhjet e Sylvinhos në listën paraprake të Europianit 2024?