Connect with us

Hi, what are you looking for?

Peshëngritje

E mbani mend Pirro Dhimën? Peshëngritësin e lindur në Tiranë, që më pas vendosi të përfaqësonte Greqinë, ku fitoi 3 medalje te arta dhe...

Peshëngritje

  Peshëngritësi shqiptar, Daniel Godelli, nëpërmjet një sqarimi shterrues në fazën e tij zyrtare ka njoftuar mbarë opinionin sportiv se ka fituar betejën ligjore...

Peshëngritje

Dopingu godet sërish peshëngritjen shqiptare. Daniel Godelli ka rezultuar pozitiv në testet e kryera së fundmi. Vetë sportisti, përmes një postimi në “Facebook” ka...

Peshëngritje

Federata Ndërkombëtare e Peshëngritjes (IWF), ka vendosur që sportistët të cilët fitojnë medalje të mos marrin më me vete në podium flamurin që përfaqësojnë....

SONDAZH

A besoni se Arne Slot është trajneri i duhur për të zëvendësuar një emër si Jurgen Klopp?
More Posts