Serie A

Chievos i hiqen 3 pikë, presidenti Campedelli përjashtohet 3 muaj

Minus tri pikë në renditjen e kampionatit aktual dhe 200 mijë euro gjobë. Ky ishte vendimi i dhënë nga Gjykata e Federatës Italiane të Futbollit për Chievon, që i shpëton në njëfarë mënyrë një dënimi më të rëndë, që mund të shkonte deri -15 pikë.

Klubi nga Verona akuzohej se kishte paraqitur bilance të falsifikuara, duke rritur në mënyrë fiktive të ardhurat.

Gjykata vendosi përjashtimin për 3 muaj të presidentit Luca Campedelli, një muaj e 15 ditë për këshilltarët e shoqërisë Piero Campedelli, Giuseppe Campedelli, Michele Cordioli e Antonio Cordioli.

 

To Top