Gossip

Erjona Sulejmani, në kërkim të mashkullit perfekt

Një postim paksa nostalgjik. Erjona Sulejmani, e ndarë pak kohë më parë Blerim Dzemaili, ndoshta është vënë në kërkim të partnerit perfekt. Ndoshta është e bindur që ai nuk ekziston, por për një grua është e rëndësishme që të mos kënaqet me pak, për të kërkojë gjithmonë maksimumin.

Në postimin e saj të fundit në Instagam, Erjona liston të gjithë virtytet që duhet të ketë mashkulli ideal, që një femër duhet të pretendojë ta ketë në krah. Ndoshta kërkon shumë dhe e tepron pak, por ajo thotë se “Shpresa vdes e fundit”.

To Top