Dy skuadrat e para të çdo grupi dhe katër skuadrat e treta më të mira në të gjithë kualifikueset do ti bashkohen Holandës dhe Spanjës në “Elite Raund” në pranverën e vitit 2021. Më pas, 15 skuadrat më të mira do t’i bashkohen Qipros për turneun final që zhvillohet në vendin ishullor.

Njohu kundërshtarët edhe Kosova, e cila është shortuar në Grupin 6 së bashku me Portugalinë, Republikën Çeke dhe Malin e Zi.

 

Group 1: Bosnia and Herzegovina, Croatia, Bulgaria, Liechtenstein