Gossip

Ish-i i Bobo Vierit: Burrat shfrytëzojnë pushtetin e paranë, gratë bukurinë

“Oferta është më e lartë se kërkesa. Ka vajza që janë gati të shkojnë në shtrat për të arritur atë që duan. Nëse është e vërtetë që burrat shfrytëzojnë pushtetin dhe paranë, është po kaq e vërtetë që vajzat shfrytëzojnë bukurinë për të përmbushur ëndrrat e tyre.”

Kështu shprehet Elisabetta Canalis, ish-bashkëshortja e “Bobo” Vierit, por edhe e aktorit të madh Goerge Clooney, në një intervistë për të përjavshem “Oggi”.

Ish-velina e “Striscia la Notizia” e dha këtë deklaratë në kulmin e akuzave për përdhunim ndaj Cristiano Ronaldo. Bukuroshja italiane në njëfarë mënyrë pranon se realiteti është i tillë; si meshkujt dhe femrat përdorin “armët” e tyre më të forta për joshje, kështu që dikush nuk duhet të bëjë viktimën kur gjithçka e ka bërë me vetëdije për qëllime të qarta.

 

To Top