Not

Katie Ledecky një “përbindësh”, përmirëson me 5 sekonda rekordin e saj

Të përmirësosh një rekord botëror nuk është diçka e lehtë, por për Katie Ledecky rezultoi një shëtitje misioni për të mposhtur vetveten. Notaria amerikane, fituese e 5 medaljeve të artë olimpike, regjistroi kohën 15 minuta, 20 sekonda e 48 të qindat në garën e 1500 metrave stil i lirë në “TYR Pro Swim Series” në Indianapolis. 21-vjeçarja e përmirësoi me 5 sekonda rekordin botëror të shënuar nga vetë ajo në Kampionatin Botëror të Notit të zhvilluar në Kazan të Rusisë në vitin 2015.

Ledecky mban gjithashtu rekordin botëror në garat 400 dhe 800 metra stil i lirë.

To Top