Futboll

Kur djaloshi De Bruyne ëndërronte Liverpoolin dhe kishte idhull Owen (video)

Sot është një nga futbollistët më të mirë të Manchester City-t, por kur ishte fëmijë kishte ëndërr të luante me Liverpoolin. I referohemi një interviste të dhënë nga Kevin De Bruyne kur luante në akademinë e Gentit në Belgjikë. Si të gjithë fëmijët e tjerë edhe djaloshi Kevin ëndërronte të ishte pjesë e një klubi të madh, si Liverpooli, ndërsa idhull kishte Michael Owen, që në kohën kur është dhënë kjo intervistë luantë pikërisht me “The Reds”. Ku i dihet, ndoshta kjo ëndërr e fëmijërisë mund t’i bëhet realitet.

To Top