Kombetare

Nis shitja e biletave për Shqipëri-Norvegji, ja çmimet

Federata Shqiptare e Futbollit, njofton të gjithë të interesuarit se ka filluar shitja e biletave për ndeshjen e parë miqësore të ekipit kombëtar, për vitin 2018, Shqipëri –Norvegji, e cila do të zhvillohet në datën 26 Mars 2018, në “Elbasan Arena” ora 19:00.

Të gjithë të interesuarit për bileta, mund t’i blejnë në ëebsajtin e FSHF-së në linkun përkatës: Biletaria. FSHF bën me dije se për këtë ndeshje janë të gjithë sektorët dhe tribunat në shitje. Kjo është listave e çmimeve të biletave për tribunat përkatëse.

 

To Top