Gossip

Një motoçikliste si Anna (Foto)

Anna Herrin është një nga modelet më të ndjekura dhe preferuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Bukuroshja nga Miami ka marrë pjesë në shumë sfilat a dhe reklama për kompani të ndryshme, por fama e saj u ndërkombëtarizua kur tregoi pasionin për motoçiklizmin.

Anna realizoi një set shumë të ‘nxehtë’ fotografik, mbi motorë, duke ngjallur interes, ndërsa tregoi se ka pasion për dy-rrotëshin dhe do të donte të garonte.

To Top