Formula 1

Pistat e Miamit dhe Vietnamit, risitë e Formula 1 në 2019-ën?

Miami shumë shpejtë pritet të përqafojë një nga sportet më të bukura pikërisht garat e shpejtësisë me makina. Liberty Media  kompania që menaxhon të drejtat e Formula 1, duke filluar që prej sezonit të vitit 2019-të po mendon të organizojë një Çmim të Madh të Formula 1, pikërisht në shtetin e Floridas dhe më konktertisht në Miami ndërsa kalendarit të këtij sporti për vitin e ardhshëm mund t’i shtohet edhe pista e Vietnamit.

To Top