Quiz

Quiz/ Sa mirë e njihni kampionatin francez?

Kampionati francez është padyshim një nga më të bukurit në Europë dhe botë, teksa interesi për të është shtuar ndjeshëm vitet e fundit, pasi yje të shumtë si Neymar, Messi, etj., kanë zgjedhur të luajnë aty.

Por sa mirë e njihni Ligue 1? Më poshtë kemi përgatitur një Quiz me 10 pyetje mbi historinë e kampionatit francez, të do të tregojnë edhe sa njohuri keni mbi të.

Quiz/ Sa mirë e njihni Ligue 1?


Të Fundit

To Top
Evolve Web Agency Evolve Web Agency