Kombetare

Renditja e FIFA-s, Shqipëria ruan “status quo”- në, Kosova zbret 3 vende

Shqipëria mbetet në vendin e 62-të në renditjen e përgjithshme të FIFA-s për muajin dhjetor. Në fakt, kjo ishte e pritshme, pasi që nga renditja e muajit paraardhës, kuqezinjtë nuk kanë zhvilluar ndeshje.

Zbret 3 pozicione Kosova, që tashmë klasifikohet në vendin e 174-t, ndërsa në top 10-she nuk ka asnjë ndryshim, me Gjermaninë që mbetet e para, e ndjekur nga Brazili dhe Portugalia.

To Top