Gossip

Shtiza pasioni i madh, por Rosella Fiamingo shkëlqen në shumë drejtime!

Linja perfekte të trupit, e palestruar dhe me forma që të tërheqin vëmendjen. Vjen si një dhuratë e nënës natyrë, por në fakt një pjesë e madhe e suksesit në rrjetet sociale vjen nga aktiviteti sportiv.I referohemi italianes Rossella Fiamingo, një kampione në sportin e Skermës, që është mjaft i zhvilluar në Itali. Ka përfaqësuar vendin e saj në shumë aktivitete ndërkombëtare, madje duke i siguruar edhe medalje.27-vjeçarja nuk shkëlqen vetëm në duelet me kundërshtaret e saj, por edhe në rrjetet sociale. Foto e saj e tregojnë më qartë se numri i fansave të saj është në rritje progresive.

   

 

To Top