Rusi 2018

“Ruski Bar” – Gjithçka nga Botërori, në orën 22:00, në SuperSport

Çdo mbrëmje në ditët e ndeshjeve, në orën 22:00, në SuperSport 2 në drejtimin e moderatores Ilda Bejleri, vjen “Ruski Bar”, një emision kushtuar ekskluzivisht Botërorit “Rusi 2018”, me përmbledhje të ngjarjeve të ditës, të veçanta dhe ngjarje pikante në eventin më të madh sportiv të vitit.

“Ruski Bar” vjen me një format origjinal, me të ftuar analistë të njohur, gazetarë sportivë dhe futbollistë, që me mendimet e tyre profesionale e sjellin më pranë Botërorin rus.

To Top