Kalendari dhe rezultatet e Kampionatit Kombëtar të Futsallës

Java e parë

Flamurtari FC – Tirana / Futsal                   1-3

Elbasani Futsal – Diamant Futsal               5-10

Java e dytë

Flamurtari FC – Elbasani Futsal                   10-5

Tirana / Futsal – Diamant Futsal                4-2

Java e tretë

Elbasani Futsal – Tirana / Futsal                 Elbasan

Diamant Futsal – FLAMURTARI                   Durrës

Java e katërt

Tirana / Futsal – FLAMURTARI FC       Tiranë

Diamant Futsal – Elbasani Futsal                Durrës

Java e pestë

Elbasani Futsal – FLAMURTARI FC              Elbasan

Diamant Futsal – Tirana / Futsal                Durrës

Java e gjashtë

Tirana / Futsal – Elbasani Futsal                 Tiranë

FLAMURTARI FC – Diamant Futsal             Vlorë