Për këto dy përballje të 17 vjeçarëve kuqezi, që do të luhen në 13 dhe 15 Gusht në Zenice Training Center, Qendra Stërvitore e Federatës Boshnjake të Futbollit, trajneri Beqiri ka grumbulluar 20 lojtarë, të cilët do të vëzhgohen me kujdes në kuadër të përgatitjeve për ndeshjet kualifikuese të muajit nëntor që do të zhvillohen në Portugali, ku rival përveç vendasve janë dhe Ukraina me Gjeorgjinë.

Lista e lojtarëve të grumbulluar: