Skuadra Kombëtare U-19 do të ndjekë një program stërvitor prej katër ditësh, në datat 14-17 korrik 2020, ku ka të planifikuar edhe 2 sfida miqësore me Apoloninë U-19 dhe kombëtaren U-18. Ky grumbullim do t’i shërbejë teknikut Dede për t’u njohur me lojtarët e rinj si edhe për të parë nga afër gjendjen e tyre.