Vala Superliga

Zyrtare, Bylbyl Sokoli emërohet trajner i Llapit

Ambiciet e mëdha të Llapit për edcionin e ri futbollistik konfirmohet me zyrtarizimin e Bylbyl Sokolit në krye të skuadrës në rolin e trajnerit. Pasi firmosi me disa elementë shumë të rëndësishëm për të ardhmen, skuadra llapiane bëri edhe prezantimin e trajnerit të ri, Bylbyl Sokoli, të aksionarëve të rinj si dhe sqaroi pozitat e tyre. .

Konferencën e hapi Presidenti i klubit, Nexhat Dumnica, i cili njoftoi për aksionarët e rinj, pastaj fjalën e mori Drejtori Ekzekutiv-Sportiv, Tahir Batatina, i cili njoftoi për emërimin e Sokolit si kryetrajner.

 

Bordi dhe aksionarët e ri janë:

Nexhat Dumnica – President

Tahir Batatina – Drejtor Ekzekutiv – Sportiv

Fadil Dervisholli – nënkryetar dhe aksionar

Muhamet Rexhepi – sekretar

Afrim Ajeti – drejtor gjeneral për transferimet ndërkombëtare dhe aksionar

Shkumbin Veliu – Aksionar dhe Drejtor i Departmentit Ligjor

Baki Osmani – Anëtar i bordit dhe aksionar

 

To Top