Connect with us

Hi, what are you looking for?

Peshëngritje

E mbani mend Pirro Dhimën? Peshëngritësin e lindur në Tiranë, që më pas vendosi të përfaqësonte Greqinë, ku fitoi 3 medalje te arta dhe...

Peshëngritje

  Peshëngritësi shqiptar, Daniel Godelli, nëpërmjet një sqarimi shterrues në fazën e tij zyrtare ka njoftuar mbarë opinionin sportiv se ka fituar betejën ligjore...

Peshëngritje

Dopingu godet sërish peshëngritjen shqiptare. Daniel Godelli ka rezultuar pozitiv në testet e kryera së fundmi. Vetë sportisti, përmes një postimi në “Facebook” ka...

Peshëngritje

Federata Ndërkombëtare e Peshëngritjes (IWF), ka vendosur që sportistët të cilët fitojnë medalje të mos marrin më me vete në podium flamurin që përfaqësojnë....

SONDAZH

Kush do të triumfojë në Premier League?
More Posts